Reparatii Acoperisuri

Reparatii acoperisuri

Reparatii acoperisuri – Bucuresti – Chitila

Noi de peste 20 de ani, executam probabil la cel mai bun pret servicii de montaj si reparatii acoperisuri in Bucuresti / Ilfov / Chitila.
Va oferim la un pret corect urmatoarele:
– servicii de acoperisuri montaj complet,
– servicii de tinichigerie, dulgherie, vopsitorie,
– servicii de hidroizolatii,
– servicii de mansardari, finisaje interioare, exterioare atat la cheie cat si la rosu.

Pe piata din Romania, realizam conform specificului domeniului nostru de activitate lucrari su specific de reparatii acoperisuri atat cu material din tabla tip tigla (tigla metalica) precum si tigla de beton (tigla ceramica)
Ne puteti contacta pentru sisteme complete de tigla ceramica
Apelati la noi pentru sisteme complete de acoperis, dulgherie etc.
Aveti nevoie de parazapezi acoperis / montaj parazapezi? Ati ajuns la locul potrivit
S-au deteriorate jgheaburile si burlane acoperisului dumneavoastra? – le remediem noi.
Doriti lucrari de reparatii acoperisuri la tabla tip tigla, tabla zincata, faltuita sau lucrari cu orice alt tip de materiale? Nu va costa nimic sa dati un telefon sis a va informati de costuri.
Va ganditi sa puneti un acoperis din tigla ceramica veche?
Efectuam invelitoari din tigla ceramic, care este unul din cele mai rezistente tipuri de acoperis cunoscuta. Acest acoperis, nu trebuie sa raspunda doar exigentei de etanseitate, e nevoie sa intruneasca si o serie de caracteristici referitoare la durabilitate in timp, sa rezistente la riscul de foc, sa aiba un estetic modern, sa fie placut ochiului.
Desigur, ca un material care este sensibil la temperature scazute precum si la temperature ridicate, este necesar sa fie intretinut si verificat anual, va recomandam verificarea starii tiglelor, verificarea si etanseitatea elementelor de coame precum si starea elementelor din table adica accesoriile: doliile, materialul din tabla care se afla in jurul hornurilor, verificarea jgheaburilor, verificarea sistemelor de scurgere. Daca se constata vreo neregula, reparatia se executa atat partial, unde e nevoie, procedand la inlocuirea cartonului si a sipcilor, sau prin operatie de decopertare totala, in functie de complexitatea problemei detectate.