Reparatii acoperisuri Bucuresti

Reparatii acoperisuri Bucuresti

Reparatii acoperisuri BucurestiAcoperisuri – Izolatii – Reparatii – Constructii de la A la Z
Va oferim servicii de reparatii acoperisuri, reparatii la urgenta, reparatii acoperisuri mansarde, reparatii acoperisuri blocuri, comercializare acoperisuri si multe alte servicii necesare unui acoperis. Suntem o firma de constructii care are ca obiective principale reparatii acoperisuri, comercializarea și montarea sistemelor necesare unui acoperis sigur și durabil, astfel incat clientul nostru sa fie multumit si sa ne recomande prietenilor / cunostintelor.
De asemenea renovam acoperisurile vechi, cu arhitectura complexa si elemente de tinichigerie speciala, redandu-le acestora aspectul si frumusetea de odinioara.
Avem activitati de intretinere si revizie a acoperisurilor deja existente, curatarea jgheaburilor și burlanelor, montajul parazapezilor, montajul sistemelor de degivrare a jgheaburilor și burlanelor.
Realizam izolatii exterioare si interioare, finisari exterioare, bazie din tabla, protejare scandura, lucrari betoane si multe alte lucrari de constructii!reparatii acoperisuri bucuresti1
Suntem o echipa de profesionisti, cu experienta, capabili sa va rezolve orice cerinta. Calitatea materialelor folosite si competenta personalului din echipa noastra, ne permit sa oferim cele mai bune preturi.
Noi suntem de parere ca un client multumit de acoperisul montat sau de reparatia efectuata de catre noi, ne va aduce cel putin inca un client care la randul sau va fi multumit! Va oferim seriozitate si calitate la un pret bun.
Avem grija de acoperisul dumneavoastra!

Reparatii acoperisuri si montaj in Bucuresti, Ilfov precum si in toata tara!
Reparatii acoperisuri Bucuresti

Dupa cum stim, acoperisul unei case reprezinta un element de aparare impotriva fortelor naturii. Este recomandat sa lucrati cu o firma de profesionisti in montarea si repararea sistemelor de acoperis pentru a beneficia de o garantie reala. Cand aveti nevoie de reparatii la acoperisul dumneavastra, nu e suficient sa cautati pe internet “reparatii acoperisuri Bucuresti” de exemplu, aveti nevoie de o echipa serioasa care are experienta in domeniul acoperisurilor. Problemele la acoperis care pot aparea in urma infiltratiilor prin sistemul de acoperis pot costa mult mai mult decat costul de angajare a unei echipe de profesionisti.

Va oferim servicii de calitate pentru montaj si reparatii acoperisuri Bucuresti si in toata tara:
– lucrare de masurare a acoperisului dumneavoastra
– devizul pentru acoperisul dumneavoastra in urma masuratorii sau pe baza proiectului furnizat de client
– consultanta cu privire la structura acoperisului si a produsului care se preteaza cel mai bine tipului de acoperis pe care clientul doreste sa il realizeze
– garantie pentru serviciile de manopera efectuate
realizarea de structuri pentru mansarde (dulgherie).

Executam lucrari de reparatii acoperisuri si suntem specializati pe montaj acoperisuri de calitate superioara, atat dulgherie precum si tigla ceramica sau turnata din beton dar si tigla metalica sau tip lindab (Tabla Ruukki, Bell profile ,tabla faltuita, precum si altele)
Realizam montaje de tabla zincata faltuita, precum si tabla de cupru, alama, inox.
Montajul in sistem clasic cu tabla zincata montata pe acoperis la dublu (adica atat falturile cat si coamele sistemului de acoperis sunt incheiate la dublu ).
Dispunem de echipe specializate in montarea de acoperisuri de orice tip, atat pentru partea de dulgherie cat si pentru sistemul de invelitoare, care poate fi din:

– tabla galvanizata la dublu, adica cu falisurile si coamele indoite de doua ori
– tabla de cupru
– sindrila bituminoasa
– tigla metalica
– tigla ceramica

Jgheaburi si Burlane

Jgheaburile si burlanele reprezinta dupa cum stim, elemente de maxima importanta, avand rolul de a dirija apa pluviala in asa fel incat aceasta sa se scurga in propria delimitare a spatiului personal fara a afecta peretii locuintei sau alte elemente de decor ale casei. Reparatii acoperisuri BucurestiEste posibil ca jgheaburile sau burlanele ce colecteaza apa de pe acoperis sa se fi invechit si sa curga in mai multe locuri, aspectul estetic al acestora sa nu fie prea placut, posibil ca zapada care a alunecat de pe acoperis sa le fi rupt sau pur si simplu nu mai sunt la moda cele vechi din tabla si doriti unele colorate si aspectuase?! Daca ati construit o casa noua si sunteti in cautarea unei firme care sa va instaleze sistemul pluvial va asteptam cu comenzi.
Realizam izolatii exterioare si interioare, finisari exterioare, montaje jgheaburi, bazie din tabla, protejare scandura, lucrari betoane si multe alte lucrari de constructii!
Firma noastra va pune la dispozitie echipe specializate ce poate executa orice fel de acoperis, cu orice grad de dificultate. Folosim materiale de calitate pentru confortul dumneavoastra!

Montaj ferestre mansarda
reparatii acoperisuri bucuresti

O mansarda este ultimul nivel locuibil al unei locuinte, deci a unei construcții, situat imediat sub acoperișul cu un anumit grad de inclinare al acesteia. Elemente caracteristice ale mansardei sunt pereții săi înclinați la două unghiuri diferite. reparatii acoperisuri bucurestiPanta învelitorii este mai mare pe partea inferioară a acoperișului, unde se află și ferestrele. Mansardele, spre deosebire de poduri, care pot fi iluminate și aerisite prin ferestre de tip velux, adesea considerate în mod eronat ca mansarde, capătă lumină și aer prin lucarne. Un alt aspect important în definirea mansardei și diferențierea acesteia de pod, este dat de faptul că un pod poate fi necirculabil, spre deosebire de mansardă care este întotdeauna circulabilă (îndeosebi locuibilă).

Sigur ca ne ocupam cu montaj ferestre mansarda in Brasov, fie ca sunt ferestre de mansarda Velux, Roto, Fakro ori alte marci. Montajul ferestrelor de mansarda si a accesoriilor aferente acestora, se face de catre personal calificat/autorizat. Oferim consultanta pentru alegerea tipului de ferestre de mansarda VELUX, care sunt indicate pentru mansarda dumneavoastra, precum si pentru dimensionarea si pozitionarea lor, astfel incat cantitatea de lumina naturala care patrunde in mansarda sa fie optima.

Case din lemn
Reparatii acoperisuri Bucuresti
Doriti in viitor construirea unei case din lemn in Bucuresti, Ilfov ori o casa de vacanta sau de ce nu, o cabanuta la munte? In acest caz, va informam ca puteti apela cu incredere la noi, deoarece construim case si vile pe structura din lemn, cabane si case de vacanta, mansarde si terase, la un nivel inalt de calitate, create si personalizate in functie de dorintele si necesitatile clientilor. O casa din lemn ofera o atmosfera placuta si unica precum si o serie de avantaje cum ar fi eficienta energetica, timp de constructie redus si costuri mai mici.
Reparatii acoperisuri Bucuresti
Avem experienta necesara, unelte gata pregatite sa-si faca treaba pana la capat si oameni calificati ce urmeaza sa dea tot ce au mai bun in realizarea unei case din lemn, a unei case de vacanta, mansarde ori terase asa cum ati visat, rezultatul final fiind peste asteptari.. Reusim sa realizam proiecte interesante dupa gustul clientului, pentru ca am mai spus asta, ne place sa facem pe plac si nimic nu ne multumeste mai bine decat un proiect realizat ca la carte si un client foarte multumit.
Solicita o oferta!

Oferim GARANTIE EXTINSA!

Pentru comenzi si oferte:

CONTACT
0733419180
reparatiiacoperiscasa@gmail.com
http://reparatii-acoperisuri.com
Va multumim pentru vizita Dumneavoastra pe site-ul nostru!

Pentru a trimite un comentariu pe site-ul nostru:
Larisa Condea
Larisa Condea – Bucuresti: Va multumesc pentru lucrarea efectuata! Acoperisul a iesit frumos! Va recomand!

Chiru Marius
Chiru Marius – Bucuresti: Buna ziua! Apreciez oamenii seriosi si muncitori! Felicitari pentru echipa dumneavoastra! Baietii au fost prompti, au montat acoperisul in 3 zile!
Multumesc!

Popa Veronica
Popa Veronica – Ilfov: Sunt multumita de lucrarea executata de catre echipa dumneavostra! Ati raspuns cu promptitudine solicitarii mele; eu si sotul meu suntem incantati de rezultatul final. Va multumim!

Cristescu Ionut
Cristescu Ionut – Pitesti: Am promis sa las un comentariu! Mi-au efectuat lucrari de izolatii perfect, mi-au reparat acoperisul. A iesit ok! Va multumesc!

Maria Rusu
Maria Rusu – Ploiesti: Excelenta lucrare! Ati fost singura echipa capabila sa raspunda cerintelor mele! Intr-adevar sunteti experti in acoperisuri! O zi minunata va doresc!

Savu Iulian
Savu Iulian – Constanta: Am promis ca o sa va dau un comentariu pozitiv pentru ca ati fost niste draguti! Va multumesc pentru discountul oferit! Ati lucrat perfect, aveti o echipa de baieti muncitori si seriosi! Multumesc!

INSTRUCTIUNI MONTAJ ACOPERISURI
1.Dulgherie: montajul la un acoperis incepe de la Cosoroaba care se monteaza pe centura de beton a constructiei care se cherteaza pentru o inbinare cat mai buna si care se leaga cu sarma ob de diametrul de 6 sau 8 mm,sarma ce trebue montata in centura de beton transversal cu centura si care se leaga cosoroaba foarte bine adica stransa cu ranga astfel incat sa nu miste nici un milimetru de la locul ei. Sarma cu care se leaga cosoroaba se calculeaza 1t/1mm sarma.

2.Pana de coama trebue sa fie foarte reziztenta si mai groasa decat capriorii astfel incat sa tina toata sarpanta,daca nu ajunge dintr-o bucata trebue chertata bine de doua ori si jumatate grosimea cusacului.

Aceasta trebue montata orizontal la furtun de nivel sau la boloboc si nu oricine poate face asta,practic trebue sa fie facuta de un meserias altfel acoperisul va fi stramb.

3.Penele transversale trebue montate orizontal si la sfoara astfel incat de la cosoroaba si pana la pana de coama sa fie o linie perfect dreapta.

penele transversale trebue chertate corespunzator atat la imbinari cat si la colturile acoperisului.

4.Penele de colt,sunt penele care pleaca de pe pana de coama si trec peste cosoroaba cu lungimea saceacului.

Acestea trebue sa fie montate drept ele formeaza muchiile acoperisului,si sunt sustinute si de penele transversale.

5.Capriorii, montajul capriorilor corect este practic foarte important la un acoperis deoarece de ei depinde siguranta sistemului de invelitoare.

Capriorii trebue sa fie chertati la: pana de coama,

pana transversala

cosoroaba.

Chertarea capriorilor trebue sa fie facuta in asa fel incat acestia sa stea ca pe un scaun adica pe o suprafata orizontala si cu o rugozitate buna.

Continuitatea capriorilor inaditi este foarte inportanta (o sa explic mai tarziu la montajul sistemului de invelitoare.)

Arhitectii si inginerii de rezistenta stiu ce vreau sa spun.

6.Astereala (scandura) se monteaza de la streasina acoperisului in sus si numai dupa ce s-au indreptat capriorii.

Scandura trebue montata una dupa alta astfel incat sa formeze un bloc unitar,si este foarte important sa fie montata corect.

Montajul sistemelor de invelitoare

Tigla ceramica si tigla turnata din beton

Tigla ceramica se monteaza pe sipci orizontale la dimensiunile tiglei

Montajul tiglei se face dupa ce sa montat membrana anticondens sau folia anticondens dar eu recomand membrana intruct propietatile ei sunt net superioare foliei anticondens.

Dupa ce sa montat membrana se monteaza sipile verticale (contrasipca) care se monteza pe directia capriorului si cu cuie de 10 cm sau holsuruburi.

De ce cuie de 10 cm? pai simplu avem sipca verticala de 2,5 cm sau 3 cm+

sipca verticala de aceeasi dimensiune +astereala (scandura)inca 2,5 cm si toate adunate fac 7,5 cm si mai trebue sa intre in caprior 2,5 cm,in acest caz practic nici o vijelie nu poate sa smulga sistemul de invelitoare.

Montajul tiglei este destul de complicat pentru incepatori necesita o serie intreaga de fineturi pe care nu pota sa le mentionez aici dar clientii ar trebui sa inteleaga ce vreau sa spun.

Tigla metalica. este usor de montat ,se monteaza pe sipci la dimensiunile ondulei,

montarea ei se face de jos in sus si trebue montate sipcile la distante foarte egale intre ele orice deviatie duce la probleme de montaj practic nu mai stii unde sa introduci surubul si sunt sanse sa fie dat in gol si practic de aici pleaca infiltratiile de apa.

Montarea tiglei metalice trebue facuta de meseriasi astfel scapati de neplaceri.

Cei care se dau meseriasi in toate clar ca nu se pricep la nimic,si cum puteti sa achitati o suma destul de importanta pe materiale si sa o monteze niste necalificati,

Daca credeti ca faceti economie la montaj va inselati,un necalificat distruge multa tabla pentru ca nu stie cum sa o calculeze,au multe deficiente de montaj deci multe probleme si in final cand apelati la meseriasi costurile sunt foarte mari la reparatii si nu pot face mare lucru pentru ca o carpeala se sfarseste cu o alta carpeala, si nu poti da un sistem de invelitoare jos si sa montezi altul ca te gandesti la costuri.

Tigla metalica gerard tigla cu ardezie.

Tigla gerard se monteaza de sus in jos dar sipcile trebue montate la o distanta foarte exacta prctic nu sa admit abateri de un milimetru intre sipci.

Montarea acestui sistem de acoperis trebue facut exclusiv de meseriasi bine pregatiti astfel stricat tabla.

Sindrila bituminoasa.

Sindrila bituminoasa se monteaza pe astereala dupa ce sa montat o membrana in prealabil.

Montajul sindrilei se face de jos in sus primul rand se monteaza intors,si peste el se incep randurile de sindrila care se bat in cuie speciale pentru sindrila si acestea sunt de mai multe feluri sunt cuie cu striatii si fara striatii si de mai multe lungimi.

Sindrila bituminoasa este un sistem care nu are multe pierderi, si nici nu necesita multe accesorii,asta face sa coste putin fata de alte sisteme cum sunt tiglele metalice de exemplu.

Tabla falsuita este un sistem bun daca este montata cum trebue si de meseriasi.Recomand montarea tablei zincate la dublu daca optati pentru sistemul clasic,montajul acestui sistem necesita o experienta vasta asa cu suntem noi astfel aveti probleme.

Montajul tablei falsuite se face la fata locului practic se taie tabla se falsuieste si apoi se monteaza,toate operatiile de montaj se fac la fata locului comparativ cu alte sisteme care se prelucreaza in fabrica si doar se monteaza la fata locului.

Ferestre de mansarda tip:Velux,Roto,Fakro,Roofline,etc

Montajul ferstrelor de mansarda se face dupa cum urmeaza:

Se decupeaza sarpanta intre capriori (daca distanta dintre capriori permite daca nu se face un jug si se monteaza pe jugul respectiv),apoi se monteaza bridele de prinere pe rama ferestrei dupa care se pozitioneaza pe sarpanta acoperisului.

Se verifica cu un boloboc daca este orizontala.

Se verifica daca suprafata acoperisului este dreapta in caz contrar se baga pene sub bride si se fixeaza in suruburi.

Apoi se monteaza rama de etansare de jos in sus dupa ce sa montat tigla su orice alt sistem de invelitoare de la streasina acoperisului pana la rama ferestrei astfel incat partea de jos a ramei de etansare sa treaca peste tigla iar partile laterale si partea de su pe sub tigla sau sistemul de invelitoare.

Ordinea este data de producator asta pentru cei fara experienta ca meseriasii nu au nevoie de numerotare.

Reparatii Acoperisuri Chitila

0733419180-Firma Reparatii Acoperis Chitila / Reparatii acoperisuri la un pret corect. Chitila, Bucuresti si in toata tara!

Reparatii acoperis ChitilaNOI CONSTRUIM INTREG ACOPERISUL CASEI TALE INTR-UN MOD PROFESIONAL, transparent, fara costuri ascunse. Ne dorim sa nu mai aveti nevoie de reparatii multi ani de acum inainte. Oferim probabil cea mai buna garantie, probabil la cel mai bun pret!
Va informam ca suntem infiintatati acum 20 de ani si firma noastra comercializeaza o gama variata de elemente pentru acoperis (tigla metalica, tabla cutata, la sisteme pluviale, piese de finisaj din stoc sau dupa o comanda personalizata, ferestre de mansarda, etc) si pune la dispozitia dumneavoastra servicii de montaj tigla metalica atat in Chitila, Bucuresti, Ilfov, CONSTANTA cat si pe intreg teritoriul Romaniei.
Avem o experienta de peste 20 ani in domeniul reparatiilor de acoperis, precum si in ceea ce priveste montajul de tigla metalica, totul isi spune cuvantul cand este vorba despre un acoperis dificil sau o reparatie complicata de acoperis, precum si in mentinerea relatiilor dezvoltate cu producatorii externi, dar si in oferirea de consultanta si indicatii in alegerea acoperisului perfect, in functie de cerintele fiecaruia. Firma noastra este o companie in ascensiune, ce are ca activitate comercializarea si montajul de tigle metalice. Acoperisurile comercializate sunt de cea mai inalta calitate, luand in considerare materia prima folosita in fabricarea acestor acoperisuri, ce provine de la uzine metalurgice consacrate pe plan international.
Pentru un pret cat mai exact va rugam sa ne contactati:
COMANDA:

Web-site: http://reparatii-acoperisuri.com
Pentru a pune o intrebare ONLINE in legatura cu o reparatie de acoperis sau un montaj de acoperis, va rugam accesati meniul CONTACT din partea de sus a siteului!
Va contactam in cel mai scurt timp pentru a va raspunde la orice intrebare legata de: reparatii acoperis, montaj tigla metalica, montaj lindab, montaj acoperis, pret, montaj burlane, jgheaburi, constructii acoperis si multe altele.
Va vom oferi un pret corect, probabil cel mai bun pret!
Acoperisul unei cladiri are proprietati cheie pentru orice cladire. Acoperind constructia la partea superioara, deasupra ultimului nivel construit, el raspunde nevoii de izolare in fata diferentelor de temperatura, pe el putand fi integrat cosul de fum si sistemele de scurgere a apei(jgheaburi, burlane), pasarele de trecere precum si mini gradini integrate. Bineinteles, sub acoperis, in functie de inaltimea acestuia, se pot amenaja diverse spatii, mansarde, poduri circulabile, necirculabile, locuri de joaca, prevum si multe altele. Toate acestea sunt factori care influenteaza sistemul de alcatuire al acoperisului.
Prin urmare putem spune ca exista doua feluri de acoperisuri: acoperisuri cu panta si acoperisuri de tip terasa.
Pentru mai multe detalii, va asteptam sa ne contactati!
Reparatii Acoperisuri – Montaj Acoperisuri – Tigma metalica – Izolatii – Reparatii – Constructii de la A la Z ….. totul intr-un singur nume: www.reparatii-acoperisuri.com
Noi va oferim o gama larga de servicii de reparatii acoperisuri, reparatii la urgenta, reparatii acoperisuri mansarde, reparatii acoperisuri blocuri, comercializare acoperisuri si multe alte servicii necesare unui acoperis. Suntem o firma de constructii care are ca obiective principale reparatii acoperisuri, comercializarea și montarea sistemelor necesare unui acoperis sigur și durabil.
De asemenea renovam acoperisurile vechi, cu arhitectura complexa si elemente de tinichigerie speciala, redandu-le acestora aspectul si frumusetea de odinioara.
Avem activitati de intretinere si revizie a acoperisurilor deja existente, curatarea jgheaburilor și burlanelor, montajul parazapezilor, montajul sistemelor de degivrare a jgheaburilor și burlanelor.
Realizam izolatii exterioare si interioare, finisari exterioare, bazie din tabla, protejare scandura, lucrari betoane si multe alte lucrari de constructii!
Suntem o echipa de profesionisti, cu experienta, capabili sa va rezolve orice cerinta. Calitatea materialelor folosite si competenta profesionistilor din echipa noastra, ne permit sa oferim cele mai bune preturi.
Avem grija de acoperisul dumneavoastra!
Firma profesionala specializata pe montaj acoperisuri de calitate superioara, atat dulgherie precum si tigla ceramica sau turnata din beton dar si tigla metalica sau tip lindab (Tabla Ruukki, Bell profile ,tabla faltuita, precum si altele)
Realizam montaje de tabla zincata faltuita, precum si tabla de cupru, alama, inox.
Montajul in sistem clasic cu tabla zincata montata pe acoperis la dublu (adica atat falturile cat si coamele sistemului de acoperis sunt incheiate la dublu ).
Dispunem de echipe de profesionisti specializati in montarea de acoperisuri de orice tip, atat pentru partea de dulgherie cat si pentru sistemul de invelitoare, care poate fi din:
• tabla galvanizata la dublu, adica cu falisurile si coamele indoite de doua ori
• tabla de cupru
• sindrila bituminoasa
• tigla metalica / lindab
• tigla ceramica
Realizam izolatii exterioare si interioare, finisari exterioare, montaje jgheaburi, bazie din tabla, protejare scandura, lucrari betoane si multe alte lucrari de constructii!
Firma noastra va pune la dispozitie o echipa de profesionisti ce poate executa orice fel de acoperis, cu orice grad de dificultate. Folosim materiale de calitate pentru confortul dumneavoastra!
REPARATII ACOPERISURI CHITILA, REPARATII ACOPERISURI BUCURESTI, MONTAJ ACOPERIS BUCURESTI, ILFOV, Arges, Pitesti, CONSTANTA, COSTINESTI, MANGALIA, EFORIE, MAMAIA, DEVA, SULINA, PRAHOVA, PLOIESTI PRECUM SI PE INTREAGA SUPRAFATA A ROMANIEI!
Reparatii Acoperis Arges, Reparatii Acoperis Pitesti
REPARATII ACOPERISURI CHITILA
REPARATII ACOPERISURI BUCURESTI
REPARATII ACOPERIS CONSTANTA
REPARATII ACOPERIS PLOIESTI PRAHOVA
REPARATII ACOPERIS TARGOVISTE DAMBOVITA
Oferim GARANTIE EXTINSA!

Reparatii acoperisuri – Chitila – Bucuresti – Ilfov

Reparatii acoperisuri – Chitila – Bucuresti - Ilfov

Reparatii acoperisuri – Chitila – Bucuresti – Ilfov

Efectuam lucrari de reparatii acoperisuri, probabil la preturile cele mai bune servicii de montaj și reparatii acoperisuri in Chitila, Bucuresti, Ilfov, precum si in majoritatea zonezor din tara in functie de disponibilitate.
– Reparatii acoperișuri,
– Mansardari
– Montaj acoperis
– Tinichigerie,
– Ferestre Velux
– Dulgherie,
– Izolatii
– Vopsitorie,
– Hidroizolații

Realizam lucrari de reparatii acoperisuri tabla de tip tigla, adica tigla metalica, tigla ceramica, tigla de ceramica de orice marca si tip.

• Acoperis Sistem Complet de tigla ceramica
• Acoperis Sistem sindrila bituminoasa
• Parazapezi acoperis
• Sisteme de jgheaburi și burlane acoperis
• Lucrari de Reparatii acoperisuri tabla tip tigla, zincata, faltuita, acoperisuri din cupru, zinc, aluminiu sau chiar titanzinc, precum si orice tip de acoperis la cererea clientului.
• Inlocuire acoperisuri din tigla ceramica veche sau montate gresit

Acoperisul / Invelitoarea de tigla ceramica este una din materialele folosite din cele mai vechi timpuri si este cel mai cunoscut tip de invelitoare cunoscuta. Aceasta invelitoare nu trebuie numai sa corespunda numai cerintei de etanșeitate, dar trebuie sa satisfaca si o serie de proprietati si exigente referitoare la durabilitate, rezistenta, intemperii si foc, aspect estetic precum si multe altele.
Insa, ca orice material sensibil la rece/cald trebuie intretinut, de regulă se fece o intretinere in fiecare an, se verifica starea tiglelor, etanseitatea coamelor, precum si starea elementelor din tabla (dolii, tabla din jurul hornurilor, starea jgheaburilor, a gurilor de scurgere, etc), reparatia de acoperis se poate face fie partial, prin inlocuirea cartonului si a sipcilor, fie decopertarea totala, in functie se dituatie, dupa fiecare situatie in parte, cand echipa face la fata locului constatarea daca este cazul si in ce masura se trece la reparatia acoperisului.
• Acoperisul din invelitoarea din tabla faltuita este cea mai „populară si raspandita” învelitoare din Chitila, Ilfov, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, fiind singura învelitoare cu etanșeitatea 100%, cea mai raspandita si cea mai ieftina, se intretine usor prin tratamente anticorozive periodice si vopsele cu tip specific. Reparatii la acoperis sau modificări i se aduc numai in cazul deteriorarii in timp sau in cazul montarii incorecte(necorespunzatoare) a tablei (am gasit foarte multe cazuri in Chitila, Bucuresti, Ilfov, Ploiesti, Pitesti din nefericire, unde s-au lucrat cu asazisii „meseriasi” care de fapt nu sunt). Cauzele infiltratiilor de obicei pot fi foarte greu de depistat la acest tip de acoperis deoarece apa poate avea punctul de intrare in orice alta zona decat in zonele vizibile din camera, traiectoria apei pe sub tabla fiind influentata de panta acoperisului.
• Pentru acoperisurile cu sindrila bituminoasa care au probleme cu infiltratiile, se poate efectua atat inlocuirea partilor defectuoase cat si reparatia cu mastic bituminos, in functie de „cat de grava e” infiltratia. Sunt foarte rar antalnite cazuri la acest tip de acoperis, fiind printre cele mai sigure si cele mai bune invelitori.
• In cazul acoperisurilor ”terasa” care au probleme, reabilitarea consta în decopertare, daca acest lucru este posibil si refacerea, repararea hidroizolatiei. Reparatii la acest acoperis sau modificari nu i se pot aduce.
Daca doriti sa va puteti bucura cat mai mult de acoperisul casei dumneavoastra, vă recomandam urmatoarele:
– Trebuie sa asigurati ca acoperisul casei dumneavoastra are beneficiul unei evacuari bune a apei
– Periodic trebuie curatarea gurilor de scurgere si a doliilor
– Este necesara tot periodic curatarea jgheaburilor sau altor dispozitive de evacuare pluviala prin indepartarea tuturor resturilor, cum ar fi murdarie, orice tip de materiale care infunda, frunze, noroi etc.
– Prin urmare, verificarea anuala este strict necesara pentru o viata cat mai indelungata a acoperisului dumneavoastra si a nu mai fi nevoie de reparatii la acoperisuri sau aceste reparatii de acoperis sa fie cat mai rare.

NOI SPUNEM CA REPARATIA ACOPERISULUI DUMNEAVOASTRA, NU ESTE O „REPARATIE LA ACOPERIS FARA SENS” CI ESTE UN STRICT NECESAR PENTRU A EVITA PE VIITOR ALTE COSTURI MAI MARI CU REPARATII ACOPERISURI, NEPREVAZUTE IN BUGETUL DUMNEAVOASTRA …

COMANDA ACUM O VERIFICARE / O REPARATIE / UN MONTAJ ACOPERIS, IAR LA SISTEMUL COMPLET BENEFICIEZI DE UN DISCOUNT!

Pentru comenzi si oferte de pret va rugam sa ne contactati:

0733419180 – Firma Reparatii Acoperis Chitila / Bucuresti / Ilfov / Arges / Prahova / Toata Tara

Va multumim!
Cu atat mai mult, firma noastra va ofera consiliere gratuita, transport gratuit de tigla metalica, precum si asistenta si suport gratuit la montaj acoperisuri.

Reparatii acoperisuri Chitila / Bucuresti / Ilfov

Reparatii acoperisuri Chitila / Bucuresti / Ilfov

Reparatii acoperisuri Chitila / Bucuresti / Ilfov

Articol despre acoperisuri si reparatii acoperisuri:

La realizarea unei invelitori tip tigla metalica este foarte importanta realizarea corecta a caroiajului, deoarece multe din infiltratiile in acoperis se datoreaza suruburilor autoforante care nu sunt prinse in sipci , garnitura acestora nefiind etansa . Desi multi “ montatori de tigla metalica “ nu acorda o mare importanta acestei etape , multe din infiltratiile la acoperis se datoreaza realizarii defectuoase a caroiajului de sipci ( suportul pentru panourile de tigla metalica ) . Realizarea caroiajului de sipci se face in functie de caracteristicile geometrice ale acoperisului. Infiltratii la acoperis datorate montajului profilelor de tinchigerie.O alta cauza majora care duce la aparitia infiltratiilor in acoperis o reprezinta montajul profilelor de tinichigerie . Profilele de tinichigerie au rolul de a proteja acoperisul si de a prelua apa care se scurge pe suprafata panourilor de tigla metalica , urmand ca aceasta sa fie directionata in sistemul de drenaj . Nerespectarea instructiunilor din ghidul de montaj pentru tigla metalica, duce la situatii ca cele intalnite cel mai frecvent, unde montajul profilelor de tinichigerie s-a facut fara a respecta schema de montaj pentru tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri . In nici un ghid de montaj de tigla metalica nu sunt expuse toate situatiile care pot aparea la montajul unei invelitori de acest tip. De aceea va recomandam sa apelati la firme specializate care ofera servicii de montaj si care va pot oferi garantie pentru lucrarile executate . Cel mai bine este ca firma care executa montajul sa se ocupe si de intocmirea ofertei de pret pentru materiale , stabilind un necesar clar, evitandu-se astfel aparitia de costuri suplimentare, care nu au fost luate in calcul . Oferta de pret pentru materiale si montaj se realizeaza pe baza unui plan de acoperis sau a unei masuratori . Multi beneficiari incearca sa realizeze invelitoarea cu cat mai putini bani neglijand insa faptul ca aceasta protejeaza intreaga structura a acoperisului. Montajul gresit al invelitorii va conduce inevitabil la distrugerea structurii acoperisului ( capriori, scandura, termoizolatie), dar si a finisajelor interioare . In nici un ghid de montaj de tigla metalica nu sunt expuse toate situatiile care pot aparea la montajul unei invelitori de acest tip. De aceea va recomandam sa apelati la firme specializate care ofera servicii de montaj, si care va pot oferi garantie pentru lucrarile executate . Cel mai bine este ca firma care executa montajul sa se ocupe si de intocmirea ofertei de pret pentru materiale , stabilind un necesar clar, evitandu-se astfel aparitia de costuri suplimentare, care nu au fost luate in calcul . Oferta de pret pentru materiale si montaj se realizeaza pe baza unui plan de acoperis sau a unei masuratori . Au fost cazuri in care am gasit coama la acoperis izolata cu spuma folosita la geamuri termopane, dolia de tabla gaurita cu suruburi autoforante ( stiut fiind faptul ca dolia unui acoperis capteaza foarte multa apa ), borduri de fronton montate la intersectia cu un perete, bucati de jgheab montate in locul coamelor, coame montate pentru a ascunde suprapuneri defectuoase a panourilor de tigla metalica, etc. Desi la inceput toate aceste montaje de tigla metalica pareau foarte ieftine, dupa un timp s-a dovedit ca erau de fapt extrem de scumpe deoarece reparatia acoperisului invelitorii a presupus inlocuirea multor materiale si achitarea unor sume ( uneori deloc de neglijat ), pentru servicii de montaj . Cele mai multe si mai greu de reparat sunt acoperisurile montate de “ meseriasii din sat “ , deoarece marea majoritate a acestora au cunostinte vagi despre invelitori si nici nu constientizeaza importanta acesteia . Au fost cazuri in care am gasit coama la acoperis izolata cu spuma folosita la geamuri termopane, dolia de tabla gaurita cu suruburi autoforante ( stiut fiind faptul ca dolia unui acoperis capteaza foarte multa apa ), borduri de fronton montate la intersectia cu un perete, bucati de jgheab montate in locul coamelor, coame montate pentru a ascunde suprapuneri defectuoase a panourilor de tigla metalica, etc. Desi la inceput toate aceste montaje de tigla metalica pareau foarte ieftine, dupa un timp s-a dovedit ca erau de fapt extrem de scumpe deoarece reparatia invelitorii a presupus inlocuirea multor materiale si achitarea unor sume ( uneori deloc de neglijat ), pentru servicii de montaj . In timp am observat ca pretul montajului la tigla metalica este direct proportional cu calitatea acestuia, de cele mai multe ori echipele de montaj care oferta un pret mic nu aveau nici macar scule pentru montajul acoperisurilor tip tigla metalica. Se cunosc multe cazuri cand tabla este taiata cu flexul, carligele indoite cu clestele pentru fier beton, ferestre de mansarda in care se bat cuie, etc. Am intalnit cazuri cand beneficiarul impreuna cu doi-trei prieteni s-au apucat sa monteze invelitoarea casei ghidandu-se dupa un clip video cu montaj de tigla metalica. Rezultatul a fost deteriorarea materialului in proportie de 70%, adica o paguba de aproximativ 1500 euro . Parerea noastra este cu nu merita sa faceti astfel de experiente . Oferta de tigla metalica cu montaj gratuit ascunde de fapt un montaj de slaba calitate, facut de “montatori“ fara nici un fel de experienta ( sau cu vagi cunostinte in domeniu ), montaj care in scurt timp se dovedeste eronat , acoperisul necesitand o reparare totala sau partiala . In timp am observat ca pretul montajului la tigla metalica este direct proportional cu calitatea acestuia, de cele mai multe ori echipele de montaj care oferta un pret mic nu aveau nici macar scule pentru montajul acoperisurilor tip tigla metalica. Se cunosc multe cazuri cand tabla este taiata cu flexul, carligele indoite cu clestele pentru fier beton, ferestre de mansarda in care se bat cuie, etc. Am intalnit cazuri cand beneficiarul impreuna cu doi-trei prieteni s-au apucat sa monteze invelitoarea casei ghidandu-se dupa un clip video cu montaj de tigla metalica. Rezultatul a fost deteriorarea materialului in proportie de 70%, adica o paguba de aproximativ 1500 euro . Parerea noastra este cu nu merita sa faceti astfel de experiente . Infiltratii la acoperis datorate montajului gresit al panourilor de tigla metalica . Imbinarea gresita a tiglelor metalice poate reprezenta un alt factor care conduce la aparitia infiltratiilor in acoperis . Este adevarat ca ponderea lucrarilor de acest gen este mai mica dar in acelasi timp suntem convinsi de faptul ca nu ati dori ca acoperisul dumneavoastra sa arate ca cele din imaginile alaturate . In afara de protectia pe care o ofera constructiei, invelitoarea, are si un rol estetic si de aceea consideram o lucrare reusita atunci cand executia ei corespunde atat din punct de vedere tehnic cat si estetic . Un montaj de calitate al tiglelor metalice inseamna o invelitoare aspectuoasa, care sa atraga atentia intr-un mod pozitiv . Imbinarea gresita a tiglelor metalice poate reprezenta un alt factor care conduce la aparitia infiltratiilor in acoperis . Este adevarat ca ponderea lucrarilor de acest gen este mai mica dar in acelasi timp suntem convinsi de faptul ca nu ati dori ca acoperisul dumneavoastra sa arate ca cele din imaginile stricate cum vedeti pe internet . In afara de protectia pe care o ofera constructiei, invelitoarea, are si un rol estetic si de aceea consideram o lucrare reusita atunci cand executia ei corespunde atat din punct de vedere tehnic cat si estetic . Un montaj de calitate al tiglelor metalice inseamna o invelitoare aspectuoasa, care sa atraga atentia intr-un mod pozitiv . Chiar daca pare o operatiune simpla imbinarea corecta a panourilor de tigla metalica cere experienta ( mai ales in cazul apelor cu suprafata mare ), lipsa acesteia conducand la lucrari executate ca in imaginile de mai sus ( suprapuneri inverse, tabla decupata la streasina, luft-uri la imbinarea panourilor, etc.) Recomandarea noastra pentru cei care doresc sa angajeze o echipa de montatori de tigla metalica este sa ceara vizionarea mai multor lucrari executate de acestia. Este de preferat sa va interesati bine cu cine veti lucra decat sa regretati alegerea facuta . Puteti discuta si cu clientii care au colaborat cu firma respectiva astfel incat sa va formati o parere cat mai corecta, care sa va ajute sa luati cea mai buna decizie . Reparatia invelitorii si incercarea de a suprapune corect tiglele metalice poate produce mai multe daune deoarece tabla este gaurita si nu intodeauna este posibila etansarea acestor gauri . Chiar daca pare o operatiune simpla imbinarea corecta a panourilor de tigla metalica cere experienta ( mai ales in cazul apelor cu suprafata mare ), lipsa acesteia conducand la lucrari executate ca in imaginile de mai sus ( suprapuneri inverse, tabla decupata la streasina, luft-uri la imbinarea panourilor, etc.) Recomandarea noastra pentru cei care doresc sa angajeze o echipa de montatori de tigla metalica este sa ceara vizionarea mai multor lucrari executate de acestia. Este de preferat sa va interesati bine cu cine veti lucra decat sa regretati alegerea facuta . Puteti discuta si cu clientii care au colaborat cu firma respectiva astfel incat sa va formati o parere cat mai corecta, care sa va ajute sa luati cea mai buna decizie . Infiltratii la acoperis datorate montajului gresit al foliei anticondens. Desi foarte multa lume vorbeste de importanta foliei anticondens la un acoperis tip tigla metalica, in realitate sunt foarte putini cei care tin cont cu adevarat de acest lucru . Folosirea unei folii anticondens de calitate protejeaza structura acoperisului de infiltratia condensului si prelungeste viata acoperisului dumneavoastra. Folia anticondens are rolul de a prelua condensul aparut sub panourile de tigla metalica directionand-ul in sistemul de jgheaburi si burlane . Pentru a putea face acest lucru folia trebuie montata peste sortul de streasina . Desi foarte multa lume vorbeste de importanta foliei anticondens la un acoperis tip tigla metalica, in realitate sunt foarte putini cei care tin cont cu adevarat de acest lucru . Folosirea unei folii anticondens de calitate protejeaza structura acoperisului de infiltratia condensului si prelungeste viata acoperisului dumneavoastra. Folia anticondens are rolul de a prelua condensul aparut sub panourile de tigla metalica directionand-ul in sistemul de jgheaburi si burlane . Pentru a putea face acest lucru folia trebuie montata peste sortul de streasina . Am vazut foarte multe lucrari unde sipcile verticale erau montate pana in streasina si de aceea folia anticondens nu putea fi instalata corect . Este important ca folia anticondens sa fie montata corect in zona de la streasina deoarece condensul acumulat in aceea zona se va infiltra in structura acoperisului ( in zona de sageac ) , sau va distruge pazia de lemn . Montajul foliei anticondens se realizeaza incepand de la streasina catre zona de coama . Randurile de folie se monteaza paralel cu streasina , suprapunandu-se cca. zece centimetri . In cazul in care folia anticondens se deterioreaza accidental , aceasta va fi inlocuita sau reparata inainte de montajul tiglelor metalice . Nerezolvarea unei astfel de probleme va conduce la infiltratii in acoperis . Cele mai frecvente greseli intalnite la montajul foliei anticondens se fac in zona de streasina , acolo unde folia anticondens trebuie montata peste sortul de streasina . Am vazut foarte multe lucrari unde sipcile verticale erau montate pana in streasina si de aceea folia anticondens nu putea fi instalata corect . Este important ca folia anticondens sa fie montata corect in zona de la streasina deoarece condensul acumulat in aceea zona se va infiltra in structura acoperisului ( in zona de sageac ) , sau va distruge pazia de lemn . Montajul foliei anticondens se realizeaza incepand de la streasina catre zona de coama . Randurile de folie se monteaza paralel cu streasina , suprapunandu-se cca. zece centimetri . In cazul in care folia anticondens se deterioreaza accidental , aceasta va fi inlocuita sau reparata inainte de montajul tiglelor metalice . Nerezolvarea unei astfel de probleme va conduce la infiltratii in acoperis . Montaj gresit al sistemului de jgheaburi si burlane de la acoperis . Jgheaburile si burlanele sunt o componenta importanta a unui sistem de invelitoare si de aceea este foarte important sa ii acordam atentia cuvenita . In cazul sistemelor de invelitoare tip tigla metalica reparatia jgheaburilor presupune de cele mai multe ori indepartarea panourilor de tigla metalica pe o mare suprafata (deoarece montajul tablelor dinspre streasina catre coama se face folosind panourile cele mai lungi) . Am vazut in multe cazuri carlige de jgheab indoite cu ciocanul, la masa pentru fier beton, sau pur si simplu cu mana, fara nici un fel de panta, astfel incat jgheaburile erau pline de apa . Jgheaburile si burlanele sunt o componenta importanta a unui sistem de invelitoare si de aceea este foarte important sa ii acordam atentia cuvenita . In cazul sistemelor de invelitoare tip tigla metalica reparatia jgheaburilor presupune de cele mai multe ori indepartarea panourilor de tigla metalica pe o mare suprafata (deoarece montajul tablelor dinspre streasina catre coama se face folosind panourile cele mai lungi) . Am vazut in multe cazuri carlige de jgheab indoite cu ciocanul, la masa pentru fier beton, sau pur si simplu cu mana, fara nici un fel de panta, astfel incat jgheaburile erau pline de apa . Montaj gresit al ferestrelor de mansarda . Atunci cand vine vorba despre achizitionarea si montajul ferestrelor de mansarda , la fel ca si in cazul tiglei metalice, pretul are un rol determinant in cele mai multe cazuri . Ferestrele de mansarda ieftine ascund, de multe ori, defecte de fabricatie, o calitate slaba a materialelor din care sunt fabricate, o garantie dubioasa, etc. Fiecare producator serios ofera instructiuni de montaj pentru ferestre de mansarda, insa credem noi ca lipsa de experienta in montaj isi va spune cuvantul asupra calitatii acestuia . Oferta de pret pentru montaj ferestre de mansarda difera in functie de tipul ferestrei, dimensiunea acesteia, tipul invelitorii, panta acoperisului , etc. . Atunci cand vine vorba despre achizitionarea si montajul ferestrelor de mansarda , la fel ca si in cazul tiglei metalice, pretul are un rol determinant in cele mai multe cazuri . Ferestrele de mansarda ieftine ascund, de multe ori, defecte de fabricatie, o calitate slaba a materialelor din care sunt fabricate, o garantie dubioasa, etc. Fiecare producator serios ofera instructiuni de montaj pentru ferestre de mansarda, insa credem noi ca lipsa de experienta in montaj isi va spune cuvantul asupra calitatii acestuia . Oferta de pret pentru montaj ferestre de mansarda difera in functie de tipul ferestrei, dimensiunea acesteia, tipul invelitorii, panta acoperisului , etc. . Garantie tigla metalica si ferestre de mansarda. Garantia la tigla metalica si la ferestrele de mansarda este valabila atat timp cat montajul este realizat corect, conform instructiunilor date de producator, cu sculele adecvate. Pe certificatul de garantie pentru tigla metalica degeaba este trecut 50 ani, daca tabla a fost taiata cu flex-ul aceasta garantie se pierde , beneficiarul fiind nevoit sa suporte costurile de inlocuire ale acoperisului . Acelasi lucru este valabil si in cazul ferestrelor de mansarda, nerespectarea instructiunilor de montaj si folosinta avand ca rezultat deteriorarea ferestrei si pierderea garantiei. In concluzie , cereti un certificat de garantie pentru montaj, lucru valabil atat in cazul tiglelor metalice cat si in cazul ferestrelor de mansarda . Garantia la tigla metalica si la ferestrele de mansarda este valabila atat timp cat montajul este realizat corect, conform instructiunilor date de producator, cu sculele adecvate. Pe certificatul de garantie pentru tigla metalica degeaba este trecut 50 ani, daca tabla a fost taiata cu flex-ul aceasta garantie se pierde , beneficiarul fiind nevoit sa suporte costurile de inlocuire ale acoperisului . Acelasi lucru este valabil si in cazul ferestrelor de mansarda, nerespectarea instructiunilor de montaj si folosinta avand ca rezultat deteriorarea ferestrei si pierderea garantiei. In concluzie , cereti un certificat de garantie pentru montaj, lucru valabil atat in cazul tiglelor metalice cat si in cazul ferestrelor de mansarda . Pentru a evita sa aveti un acoperis ca cele din imaginile de mai sus va recomandam sa : – apelati la o firma specializata in montajul acoperisurilor tip tigla metalica . – sa va interesati cu atentie de garantia montajului . Aceasta are valoare doar daca este insotita de o factura . – sa va interesati de alte lucrari executate de firma cu care doriti sa semnati contractul de montaj . – sa urmariti pe cat posibil desfasurarea lucrarilor si daca veti constata neregularitati sa intrebari echipa de montaj despre solutiile oferite .

Pentru comenzi si oferte de pret va rugam sa ne contactati:

0733419180 – Firma Reparatii Acoperis Chitila / Bucuresti / Ilfov / Arges / Prahova / Toata Tara

Va multumim!

Reparatii acoperis Chitila

Reparatii acoperisuri Chitila, Bucuresti, Ilfov si toata tara!