Reparatii acoperisuri

Reparatii acoperisuri -0733419180

Reparatii Acoperisuri Chitila

0733419180-Firma Reparatii Acoperis Chitila / Reparatii acoperisuri la un pret corect. Chitila, Bucuresti si in toata tara!

Reparatii acoperis ChitilaNOI CONSTRUIM INTREG ACOPERISUL CASEI TALE INTR-UN MOD PROFESIONAL, transparent, fara costuri ascunse. Ne dorim sa nu mai aveti nevoie de reparatii multi ani de acum inainte. Oferim probabil cea mai buna garantie, probabil la cel mai bun pret!
Va informam ca suntem infiintatati acum 20 de ani si firma noastra comercializeaza o gama variata de elemente pentru acoperis (tigla metalica, tabla cutata, la sisteme pluviale, piese de finisaj din stoc sau dupa o comanda personalizata, ferestre de mansarda, etc) si pune la dispozitia dumneavoastra servicii de montaj tigla metalica atat in Chitila, Bucuresti, Ilfov, CONSTANTA cat si pe intreg teritoriul Romaniei.
Avem o experienta de peste 20 ani in domeniul reparatiilor de acoperis, precum si in ceea ce priveste montajul de tigla metalica, totul isi spune cuvantul cand este vorba despre un acoperis dificil sau o reparatie complicata de acoperis, precum si in mentinerea relatiilor dezvoltate cu producatorii externi, dar si in oferirea de consultanta si indicatii in alegerea acoperisului perfect, in functie de cerintele fiecaruia. Firma noastra este o companie in ascensiune, ce are ca activitate comercializarea si montajul de tigle metalice. Acoperisurile comercializate sunt de cea mai inalta calitate, luand in considerare materia prima folosita in fabricarea acestor acoperisuri, ce provine de la uzine metalurgice consacrate pe plan international.
Pentru un pret cat mai exact va rugam sa ne contactati:
COMANDA:

Web-site: http://reparatii-acoperisuri.com
Pentru a pune o intrebare ONLINE in legatura cu o reparatie de acoperis sau un montaj de acoperis, va rugam accesati meniul CONTACT din partea de sus a siteului!
Va contactam in cel mai scurt timp pentru a va raspunde la orice intrebare legata de: reparatii acoperis, montaj tigla metalica, montaj lindab, montaj acoperis, pret, montaj burlane, jgheaburi, constructii acoperis si multe altele.
Va vom oferi un pret corect, probabil cel mai bun pret!
Acoperisul unei cladiri are proprietati cheie pentru orice cladire. Acoperind constructia la partea superioara, deasupra ultimului nivel construit, el raspunde nevoii de izolare in fata diferentelor de temperatura, pe el putand fi integrat cosul de fum si sistemele de scurgere a apei(jgheaburi, burlane), pasarele de trecere precum si mini gradini integrate. Bineinteles, sub acoperis, in functie de inaltimea acestuia, se pot amenaja diverse spatii, mansarde, poduri circulabile, necirculabile, locuri de joaca, prevum si multe altele. Toate acestea sunt factori care influenteaza sistemul de alcatuire al acoperisului.
Prin urmare putem spune ca exista doua feluri de acoperisuri: acoperisuri cu panta si acoperisuri de tip terasa.
Pentru mai multe detalii, va asteptam sa ne contactati!
Reparatii Acoperisuri – Montaj Acoperisuri – Tigma metalica – Izolatii – Reparatii – Constructii de la A la Z ….. totul intr-un singur nume: www.reparatii-acoperisuri.com
Noi va oferim o gama larga de servicii de reparatii acoperisuri, reparatii la urgenta, reparatii acoperisuri mansarde, reparatii acoperisuri blocuri, comercializare acoperisuri si multe alte servicii necesare unui acoperis. Suntem o firma de constructii care are ca obiective principale reparatii acoperisuri, comercializarea și montarea sistemelor necesare unui acoperis sigur și durabil.
De asemenea renovam acoperisurile vechi, cu arhitectura complexa si elemente de tinichigerie speciala, redandu-le acestora aspectul si frumusetea de odinioara.
Avem activitati de intretinere si revizie a acoperisurilor deja existente, curatarea jgheaburilor și burlanelor, montajul parazapezilor, montajul sistemelor de degivrare a jgheaburilor și burlanelor.
Realizam izolatii exterioare si interioare, finisari exterioare, bazie din tabla, protejare scandura, lucrari betoane si multe alte lucrari de constructii!
Suntem o echipa de profesionisti, cu experienta, capabili sa va rezolve orice cerinta. Calitatea materialelor folosite si competenta profesionistilor din echipa noastra, ne permit sa oferim cele mai bune preturi.
Avem grija de acoperisul dumneavoastra!
Firma profesionala specializata pe montaj acoperisuri de calitate superioara, atat dulgherie precum si tigla ceramica sau turnata din beton dar si tigla metalica sau tip lindab (Tabla Ruukki, Bell profile ,tabla faltuita, precum si altele)
Realizam montaje de tabla zincata faltuita, precum si tabla de cupru, alama, inox.
Montajul in sistem clasic cu tabla zincata montata pe acoperis la dublu (adica atat falturile cat si coamele sistemului de acoperis sunt incheiate la dublu ).
Dispunem de echipe de profesionisti specializati in montarea de acoperisuri de orice tip, atat pentru partea de dulgherie cat si pentru sistemul de invelitoare, care poate fi din:
• tabla galvanizata la dublu, adica cu falisurile si coamele indoite de doua ori
• tabla de cupru
• sindrila bituminoasa
• tigla metalica / lindab
• tigla ceramica
Realizam izolatii exterioare si interioare, finisari exterioare, montaje jgheaburi, bazie din tabla, protejare scandura, lucrari betoane si multe alte lucrari de constructii!
Firma noastra va pune la dispozitie o echipa de profesionisti ce poate executa orice fel de acoperis, cu orice grad de dificultate. Folosim materiale de calitate pentru confortul dumneavoastra!
REPARATII ACOPERISURI CHITILA, REPARATII ACOPERISURI BUCURESTI, MONTAJ ACOPERIS BUCURESTI, ILFOV, Arges, Pitesti, CONSTANTA, COSTINESTI, MANGALIA, EFORIE, MAMAIA, DEVA, SULINA, PRAHOVA, PLOIESTI PRECUM SI PE INTREAGA SUPRAFATA A ROMANIEI!
Reparatii Acoperis Arges, Reparatii Acoperis Pitesti
REPARATII ACOPERISURI CHITILA
REPARATII ACOPERISURI BUCURESTI
REPARATII ACOPERIS CONSTANTA
REPARATII ACOPERIS PLOIESTI PRAHOVA
REPARATII ACOPERIS TARGOVISTE DAMBOVITA
Oferim GARANTIE EXTINSA!

Reparatii acoperisuri – Chitila – Bucuresti – Ilfov

Reparatii acoperisuri – Chitila – Bucuresti - Ilfov

Reparatii acoperisuri – Chitila – Bucuresti – Ilfov

Efectuam lucrari de reparatii acoperisuri, probabil la preturile cele mai bune servicii de montaj și reparatii acoperisuri in Chitila, Bucuresti, Ilfov, precum si in majoritatea zonezor din tara in functie de disponibilitate.
– Reparatii acoperișuri,
– Mansardari
– Montaj acoperis
– Tinichigerie,
– Ferestre Velux
– Dulgherie,
– Izolatii
– Vopsitorie,
– Hidroizolații

Realizam lucrari de reparatii acoperisuri tabla de tip tigla, adica tigla metalica, tigla ceramica, tigla de ceramica de orice marca si tip.

• Acoperis Sistem Complet de tigla ceramica
• Acoperis Sistem sindrila bituminoasa
• Parazapezi acoperis
• Sisteme de jgheaburi și burlane acoperis
• Lucrari de Reparatii acoperisuri tabla tip tigla, zincata, faltuita, acoperisuri din cupru, zinc, aluminiu sau chiar titanzinc, precum si orice tip de acoperis la cererea clientului.
• Inlocuire acoperisuri din tigla ceramica veche sau montate gresit

Acoperisul / Invelitoarea de tigla ceramica este una din materialele folosite din cele mai vechi timpuri si este cel mai cunoscut tip de invelitoare cunoscuta. Aceasta invelitoare nu trebuie numai sa corespunda numai cerintei de etanșeitate, dar trebuie sa satisfaca si o serie de proprietati si exigente referitoare la durabilitate, rezistenta, intemperii si foc, aspect estetic precum si multe altele.
Insa, ca orice material sensibil la rece/cald trebuie intretinut, de regulă se fece o intretinere in fiecare an, se verifica starea tiglelor, etanseitatea coamelor, precum si starea elementelor din tabla (dolii, tabla din jurul hornurilor, starea jgheaburilor, a gurilor de scurgere, etc), reparatia de acoperis se poate face fie partial, prin inlocuirea cartonului si a sipcilor, fie decopertarea totala, in functie se dituatie, dupa fiecare situatie in parte, cand echipa face la fata locului constatarea daca este cazul si in ce masura se trece la reparatia acoperisului.
• Acoperisul din invelitoarea din tabla faltuita este cea mai „populară si raspandita” învelitoare din Chitila, Ilfov, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, fiind singura învelitoare cu etanșeitatea 100%, cea mai raspandita si cea mai ieftina, se intretine usor prin tratamente anticorozive periodice si vopsele cu tip specific. Reparatii la acoperis sau modificări i se aduc numai in cazul deteriorarii in timp sau in cazul montarii incorecte(necorespunzatoare) a tablei (am gasit foarte multe cazuri in Chitila, Bucuresti, Ilfov, Ploiesti, Pitesti din nefericire, unde s-au lucrat cu asazisii „meseriasi” care de fapt nu sunt). Cauzele infiltratiilor de obicei pot fi foarte greu de depistat la acest tip de acoperis deoarece apa poate avea punctul de intrare in orice alta zona decat in zonele vizibile din camera, traiectoria apei pe sub tabla fiind influentata de panta acoperisului.
• Pentru acoperisurile cu sindrila bituminoasa care au probleme cu infiltratiile, se poate efectua atat inlocuirea partilor defectuoase cat si reparatia cu mastic bituminos, in functie de „cat de grava e” infiltratia. Sunt foarte rar antalnite cazuri la acest tip de acoperis, fiind printre cele mai sigure si cele mai bune invelitori.
• In cazul acoperisurilor ”terasa” care au probleme, reabilitarea consta în decopertare, daca acest lucru este posibil si refacerea, repararea hidroizolatiei. Reparatii la acest acoperis sau modificari nu i se pot aduce.
Daca doriti sa va puteti bucura cat mai mult de acoperisul casei dumneavoastra, vă recomandam urmatoarele:
– Trebuie sa asigurati ca acoperisul casei dumneavoastra are beneficiul unei evacuari bune a apei
– Periodic trebuie curatarea gurilor de scurgere si a doliilor
– Este necesara tot periodic curatarea jgheaburilor sau altor dispozitive de evacuare pluviala prin indepartarea tuturor resturilor, cum ar fi murdarie, orice tip de materiale care infunda, frunze, noroi etc.
– Prin urmare, verificarea anuala este strict necesara pentru o viata cat mai indelungata a acoperisului dumneavoastra si a nu mai fi nevoie de reparatii la acoperisuri sau aceste reparatii de acoperis sa fie cat mai rare.

NOI SPUNEM CA REPARATIA ACOPERISULUI DUMNEAVOASTRA, NU ESTE O „REPARATIE LA ACOPERIS FARA SENS” CI ESTE UN STRICT NECESAR PENTRU A EVITA PE VIITOR ALTE COSTURI MAI MARI CU REPARATII ACOPERISURI, NEPREVAZUTE IN BUGETUL DUMNEAVOASTRA …

COMANDA ACUM O VERIFICARE / O REPARATIE / UN MONTAJ ACOPERIS, IAR LA SISTEMUL COMPLET BENEFICIEZI DE UN DISCOUNT!

Pentru comenzi si oferte de pret va rugam sa ne contactati:

Firma Reparatii Acoperis Chitila / Bucuresti / Ilfov / Arges / Prahova / Toata Tara

Va multumim!
Cu atat mai mult, firma noastra va ofera consiliere gratuita, transport gratuit de tigla metalica, precum si asistenta si suport gratuit la montaj acoperisuri.

Reparatii acoperisuri Chitila / Bucuresti / Ilfov

Reparatii acoperisuri Chitila / Bucuresti / Ilfov

Reparatii acoperisuri Chitila / Bucuresti / Ilfov

Articol despre acoperisuri si reparatii acoperisuri:

La realizarea unei invelitori tip tigla metalica este foarte importanta realizarea corecta a caroiajului, deoarece multe din infiltratiile in acoperis se datoreaza suruburilor autoforante care nu sunt prinse in sipci , garnitura acestora nefiind etansa . Desi multi “ montatori de tigla metalica “ nu acorda o mare importanta acestei etape , multe din infiltratiile la acoperis se datoreaza realizarii defectuoase a caroiajului de sipci ( suportul pentru panourile de tigla metalica ) . Realizarea caroiajului de sipci se face in functie de caracteristicile geometrice ale acoperisului. Infiltratii la acoperis datorate montajului profilelor de tinchigerie.O alta cauza majora care duce la aparitia infiltratiilor in acoperis o reprezinta montajul profilelor de tinichigerie . Profilele de tinichigerie au rolul de a proteja acoperisul si de a prelua apa care se scurge pe suprafata panourilor de tigla metalica , urmand ca aceasta sa fie directionata in sistemul de drenaj . Nerespectarea instructiunilor din ghidul de montaj pentru tigla metalica, duce la situatii ca cele intalnite cel mai frecvent, unde montajul profilelor de tinichigerie s-a facut fara a respecta schema de montaj pentru tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri . In nici un ghid de montaj de tigla metalica nu sunt expuse toate situatiile care pot aparea la montajul unei invelitori de acest tip. De aceea va recomandam sa apelati la firme specializate care ofera servicii de montaj si care va pot oferi garantie pentru lucrarile executate . Cel mai bine este ca firma care executa montajul sa se ocupe si de intocmirea ofertei de pret pentru materiale , stabilind un necesar clar, evitandu-se astfel aparitia de costuri suplimentare, care nu au fost luate in calcul . Oferta de pret pentru materiale si montaj se realizeaza pe baza unui plan de acoperis sau a unei masuratori . Multi beneficiari incearca sa realizeze invelitoarea cu cat mai putini bani neglijand insa faptul ca aceasta protejeaza intreaga structura a acoperisului. Montajul gresit al invelitorii va conduce inevitabil la distrugerea structurii acoperisului ( capriori, scandura, termoizolatie), dar si a finisajelor interioare . In nici un ghid de montaj de tigla metalica nu sunt expuse toate situatiile care pot aparea la montajul unei invelitori de acest tip. De aceea va recomandam sa apelati la firme specializate care ofera servicii de montaj, si care va pot oferi garantie pentru lucrarile executate . Cel mai bine este ca firma care executa montajul sa se ocupe si de intocmirea ofertei de pret pentru materiale , stabilind un necesar clar, evitandu-se astfel aparitia de costuri suplimentare, care nu au fost luate in calcul . Oferta de pret pentru materiale si montaj se realizeaza pe baza unui plan de acoperis sau a unei masuratori . Au fost cazuri in care am gasit coama la acoperis izolata cu spuma folosita la geamuri termopane, dolia de tabla gaurita cu suruburi autoforante ( stiut fiind faptul ca dolia unui acoperis capteaza foarte multa apa ), borduri de fronton montate la intersectia cu un perete, bucati de jgheab montate in locul coamelor, coame montate pentru a ascunde suprapuneri defectuoase a panourilor de tigla metalica, etc. Desi la inceput toate aceste montaje de tigla metalica pareau foarte ieftine, dupa un timp s-a dovedit ca erau de fapt extrem de scumpe deoarece reparatia acoperisului invelitorii a presupus inlocuirea multor materiale si achitarea unor sume ( uneori deloc de neglijat ), pentru servicii de montaj . Cele mai multe si mai greu de reparat sunt acoperisurile montate de “ meseriasii din sat “ , deoarece marea majoritate a acestora au cunostinte vagi despre invelitori si nici nu constientizeaza importanta acesteia . Au fost cazuri in care am gasit coama la acoperis izolata cu spuma folosita la geamuri termopane, dolia de tabla gaurita cu suruburi autoforante ( stiut fiind faptul ca dolia unui acoperis capteaza foarte multa apa ), borduri de fronton montate la intersectia cu un perete, bucati de jgheab montate in locul coamelor, coame montate pentru a ascunde suprapuneri defectuoase a panourilor de tigla metalica, etc. Desi la inceput toate aceste montaje de tigla metalica pareau foarte ieftine, dupa un timp s-a dovedit ca erau de fapt extrem de scumpe deoarece reparatia invelitorii a presupus inlocuirea multor materiale si achitarea unor sume ( uneori deloc de neglijat ), pentru servicii de montaj . In timp am observat ca pretul montajului la tigla metalica este direct proportional cu calitatea acestuia, de cele mai multe ori echipele de montaj care oferta un pret mic nu aveau nici macar scule pentru montajul acoperisurilor tip tigla metalica. Se cunosc multe cazuri cand tabla este taiata cu flexul, carligele indoite cu clestele pentru fier beton, ferestre de mansarda in care se bat cuie, etc. Am intalnit cazuri cand beneficiarul impreuna cu doi-trei prieteni s-au apucat sa monteze invelitoarea casei ghidandu-se dupa un clip video cu montaj de tigla metalica. Rezultatul a fost deteriorarea materialului in proportie de 70%, adica o paguba de aproximativ 1500 euro . Parerea noastra este cu nu merita sa faceti astfel de experiente . Oferta de tigla metalica cu montaj gratuit ascunde de fapt un montaj de slaba calitate, facut de “montatori“ fara nici un fel de experienta ( sau cu vagi cunostinte in domeniu ), montaj care in scurt timp se dovedeste eronat , acoperisul necesitand o reparare totala sau partiala . In timp am observat ca pretul montajului la tigla metalica este direct proportional cu calitatea acestuia, de cele mai multe ori echipele de montaj care oferta un pret mic nu aveau nici macar scule pentru montajul acoperisurilor tip tigla metalica. Se cunosc multe cazuri cand tabla este taiata cu flexul, carligele indoite cu clestele pentru fier beton, ferestre de mansarda in care se bat cuie, etc. Am intalnit cazuri cand beneficiarul impreuna cu doi-trei prieteni s-au apucat sa monteze invelitoarea casei ghidandu-se dupa un clip video cu montaj de tigla metalica. Rezultatul a fost deteriorarea materialului in proportie de 70%, adica o paguba de aproximativ 1500 euro . Parerea noastra este cu nu merita sa faceti astfel de experiente . Infiltratii la acoperis datorate montajului gresit al panourilor de tigla metalica . Imbinarea gresita a tiglelor metalice poate reprezenta un alt factor care conduce la aparitia infiltratiilor in acoperis . Este adevarat ca ponderea lucrarilor de acest gen este mai mica dar in acelasi timp suntem convinsi de faptul ca nu ati dori ca acoperisul dumneavoastra sa arate ca cele din imaginile alaturate . In afara de protectia pe care o ofera constructiei, invelitoarea, are si un rol estetic si de aceea consideram o lucrare reusita atunci cand executia ei corespunde atat din punct de vedere tehnic cat si estetic . Un montaj de calitate al tiglelor metalice inseamna o invelitoare aspectuoasa, care sa atraga atentia intr-un mod pozitiv . Imbinarea gresita a tiglelor metalice poate reprezenta un alt factor care conduce la aparitia infiltratiilor in acoperis . Este adevarat ca ponderea lucrarilor de acest gen este mai mica dar in acelasi timp suntem convinsi de faptul ca nu ati dori ca acoperisul dumneavoastra sa arate ca cele din imaginile stricate cum vedeti pe internet . In afara de protectia pe care o ofera constructiei, invelitoarea, are si un rol estetic si de aceea consideram o lucrare reusita atunci cand executia ei corespunde atat din punct de vedere tehnic cat si estetic . Un montaj de calitate al tiglelor metalice inseamna o invelitoare aspectuoasa, care sa atraga atentia intr-un mod pozitiv . Chiar daca pare o operatiune simpla imbinarea corecta a panourilor de tigla metalica cere experienta ( mai ales in cazul apelor cu suprafata mare ), lipsa acesteia conducand la lucrari executate ca in imaginile de mai sus ( suprapuneri inverse, tabla decupata la streasina, luft-uri la imbinarea panourilor, etc.) Recomandarea noastra pentru cei care doresc sa angajeze o echipa de montatori de tigla metalica este sa ceara vizionarea mai multor lucrari executate de acestia. Este de preferat sa va interesati bine cu cine veti lucra decat sa regretati alegerea facuta . Puteti discuta si cu clientii care au colaborat cu firma respectiva astfel incat sa va formati o parere cat mai corecta, care sa va ajute sa luati cea mai buna decizie . Reparatia invelitorii si incercarea de a suprapune corect tiglele metalice poate produce mai multe daune deoarece tabla este gaurita si nu intodeauna este posibila etansarea acestor gauri . Chiar daca pare o operatiune simpla imbinarea corecta a panourilor de tigla metalica cere experienta ( mai ales in cazul apelor cu suprafata mare ), lipsa acesteia conducand la lucrari executate ca in imaginile de mai sus ( suprapuneri inverse, tabla decupata la streasina, luft-uri la imbinarea panourilor, etc.) Recomandarea noastra pentru cei care doresc sa angajeze o echipa de montatori de tigla metalica este sa ceara vizionarea mai multor lucrari executate de acestia. Este de preferat sa va interesati bine cu cine veti lucra decat sa regretati alegerea facuta . Puteti discuta si cu clientii care au colaborat cu firma respectiva astfel incat sa va formati o parere cat mai corecta, care sa va ajute sa luati cea mai buna decizie . Infiltratii la acoperis datorate montajului gresit al foliei anticondens. Desi foarte multa lume vorbeste de importanta foliei anticondens la un acoperis tip tigla metalica, in realitate sunt foarte putini cei care tin cont cu adevarat de acest lucru . Folosirea unei folii anticondens de calitate protejeaza structura acoperisului de infiltratia condensului si prelungeste viata acoperisului dumneavoastra. Folia anticondens are rolul de a prelua condensul aparut sub panourile de tigla metalica directionand-ul in sistemul de jgheaburi si burlane . Pentru a putea face acest lucru folia trebuie montata peste sortul de streasina . Desi foarte multa lume vorbeste de importanta foliei anticondens la un acoperis tip tigla metalica, in realitate sunt foarte putini cei care tin cont cu adevarat de acest lucru . Folosirea unei folii anticondens de calitate protejeaza structura acoperisului de infiltratia condensului si prelungeste viata acoperisului dumneavoastra. Folia anticondens are rolul de a prelua condensul aparut sub panourile de tigla metalica directionand-ul in sistemul de jgheaburi si burlane . Pentru a putea face acest lucru folia trebuie montata peste sortul de streasina . Am vazut foarte multe lucrari unde sipcile verticale erau montate pana in streasina si de aceea folia anticondens nu putea fi instalata corect . Este important ca folia anticondens sa fie montata corect in zona de la streasina deoarece condensul acumulat in aceea zona se va infiltra in structura acoperisului ( in zona de sageac ) , sau va distruge pazia de lemn . Montajul foliei anticondens se realizeaza incepand de la streasina catre zona de coama . Randurile de folie se monteaza paralel cu streasina , suprapunandu-se cca. zece centimetri . In cazul in care folia anticondens se deterioreaza accidental , aceasta va fi inlocuita sau reparata inainte de montajul tiglelor metalice . Nerezolvarea unei astfel de probleme va conduce la infiltratii in acoperis . Cele mai frecvente greseli intalnite la montajul foliei anticondens se fac in zona de streasina , acolo unde folia anticondens trebuie montata peste sortul de streasina . Am vazut foarte multe lucrari unde sipcile verticale erau montate pana in streasina si de aceea folia anticondens nu putea fi instalata corect . Este important ca folia anticondens sa fie montata corect in zona de la streasina deoarece condensul acumulat in aceea zona se va infiltra in structura acoperisului ( in zona de sageac ) , sau va distruge pazia de lemn . Montajul foliei anticondens se realizeaza incepand de la streasina catre zona de coama . Randurile de folie se monteaza paralel cu streasina , suprapunandu-se cca. zece centimetri . In cazul in care folia anticondens se deterioreaza accidental , aceasta va fi inlocuita sau reparata inainte de montajul tiglelor metalice . Nerezolvarea unei astfel de probleme va conduce la infiltratii in acoperis . Montaj gresit al sistemului de jgheaburi si burlane de la acoperis . Jgheaburile si burlanele sunt o componenta importanta a unui sistem de invelitoare si de aceea este foarte important sa ii acordam atentia cuvenita . In cazul sistemelor de invelitoare tip tigla metalica reparatia jgheaburilor presupune de cele mai multe ori indepartarea panourilor de tigla metalica pe o mare suprafata (deoarece montajul tablelor dinspre streasina catre coama se face folosind panourile cele mai lungi) . Am vazut in multe cazuri carlige de jgheab indoite cu ciocanul, la masa pentru fier beton, sau pur si simplu cu mana, fara nici un fel de panta, astfel incat jgheaburile erau pline de apa . Jgheaburile si burlanele sunt o componenta importanta a unui sistem de invelitoare si de aceea este foarte important sa ii acordam atentia cuvenita . In cazul sistemelor de invelitoare tip tigla metalica reparatia jgheaburilor presupune de cele mai multe ori indepartarea panourilor de tigla metalica pe o mare suprafata (deoarece montajul tablelor dinspre streasina catre coama se face folosind panourile cele mai lungi) . Am vazut in multe cazuri carlige de jgheab indoite cu ciocanul, la masa pentru fier beton, sau pur si simplu cu mana, fara nici un fel de panta, astfel incat jgheaburile erau pline de apa . Montaj gresit al ferestrelor de mansarda . Atunci cand vine vorba despre achizitionarea si montajul ferestrelor de mansarda , la fel ca si in cazul tiglei metalice, pretul are un rol determinant in cele mai multe cazuri . Ferestrele de mansarda ieftine ascund, de multe ori, defecte de fabricatie, o calitate slaba a materialelor din care sunt fabricate, o garantie dubioasa, etc. Fiecare producator serios ofera instructiuni de montaj pentru ferestre de mansarda, insa credem noi ca lipsa de experienta in montaj isi va spune cuvantul asupra calitatii acestuia . Oferta de pret pentru montaj ferestre de mansarda difera in functie de tipul ferestrei, dimensiunea acesteia, tipul invelitorii, panta acoperisului , etc. . Atunci cand vine vorba despre achizitionarea si montajul ferestrelor de mansarda , la fel ca si in cazul tiglei metalice, pretul are un rol determinant in cele mai multe cazuri . Ferestrele de mansarda ieftine ascund, de multe ori, defecte de fabricatie, o calitate slaba a materialelor din care sunt fabricate, o garantie dubioasa, etc. Fiecare producator serios ofera instructiuni de montaj pentru ferestre de mansarda, insa credem noi ca lipsa de experienta in montaj isi va spune cuvantul asupra calitatii acestuia . Oferta de pret pentru montaj ferestre de mansarda difera in functie de tipul ferestrei, dimensiunea acesteia, tipul invelitorii, panta acoperisului , etc. . Garantie tigla metalica si ferestre de mansarda. Garantia la tigla metalica si la ferestrele de mansarda este valabila atat timp cat montajul este realizat corect, conform instructiunilor date de producator, cu sculele adecvate. Pe certificatul de garantie pentru tigla metalica degeaba este trecut 50 ani, daca tabla a fost taiata cu flex-ul aceasta garantie se pierde , beneficiarul fiind nevoit sa suporte costurile de inlocuire ale acoperisului . Acelasi lucru este valabil si in cazul ferestrelor de mansarda, nerespectarea instructiunilor de montaj si folosinta avand ca rezultat deteriorarea ferestrei si pierderea garantiei. In concluzie , cereti un certificat de garantie pentru montaj, lucru valabil atat in cazul tiglelor metalice cat si in cazul ferestrelor de mansarda . Garantia la tigla metalica si la ferestrele de mansarda este valabila atat timp cat montajul este realizat corect, conform instructiunilor date de producator, cu sculele adecvate. Pe certificatul de garantie pentru tigla metalica degeaba este trecut 50 ani, daca tabla a fost taiata cu flex-ul aceasta garantie se pierde , beneficiarul fiind nevoit sa suporte costurile de inlocuire ale acoperisului . Acelasi lucru este valabil si in cazul ferestrelor de mansarda, nerespectarea instructiunilor de montaj si folosinta avand ca rezultat deteriorarea ferestrei si pierderea garantiei. In concluzie , cereti un certificat de garantie pentru montaj, lucru valabil atat in cazul tiglelor metalice cat si in cazul ferestrelor de mansarda . Pentru a evita sa aveti un acoperis ca cele din imaginile de mai sus va recomandam sa : – apelati la o firma specializata in montajul acoperisurilor tip tigla metalica . – sa va interesati cu atentie de garantia montajului . Aceasta are valoare doar daca este insotita de o factura . – sa va interesati de alte lucrari executate de firma cu care doriti sa semnati contractul de montaj . – sa urmariti pe cat posibil desfasurarea lucrarilor si daca veti constata neregularitati sa intrebari echipa de montaj despre solutiile oferite .

Pentru comenzi si oferte de pret va rugam sa ne contactati:

0733419180 – Firma Reparatii Acoperis Chitila / Bucuresti / Ilfov / Arges / Prahova / Toata Tara

Va multumim!

Reparatii acoperis Chitila

Reparatii acoperisuri Chitila, Bucuresti, Ilfov si toata tara!